Закрити
Немає облікового запису - зареєструйтесь
Забули пароль?
Закрити

Закрити
Кошик0
Пошук
Кабінет0

Повербанки 20000 mAh

Сортування:
Показати:
40
Повербанк ZIZ 20000 мАг
В закладки

Повербанк ZIZ 20000 мАг

код: 58002

1900 грн

+
Повербанк ZIZ 20000 мАг (чорний)
В закладки
+
Повербанк ZIZ Герб України 20000 мАг
В закладки
+
Повербанк ZIZ Прапор 20000 мАг
В закладки
+
Повербанк ZIZ Єнот 20000 мАг
В закладки
+
Повербанк ZIZ 1% 20000 мАг
В закладки

Повербанк ZIZ 1% 20000 мАг

код: 64005

1900 грн

+
Повербанк ZIZ Ти зможеш все 20000 мАг
В закладки
+
Повербанк ZIZ Ей, Кіт 20000 мАг
В закладки
+
Повербанк ZIZ Сердечко 20000 мАг
В закладки
+

У тебе є друг, який постійно зависає в телефоні і відмовляється піти на пікнік, тому що там немає розетки? Або ти сам такий товариш, якого заманити на вулицю можна тільки обіцянкою, що там безкоштовно роздають wifi? Ми знаємо, як витягнути тебе з дому! Для гаджет-залежних товаришів у нас знайдеться ідеальний подарунок - компактний і потужний повербанк Xiaomi 20000. Він допоможе нарешті поєднувати приємне з корисним - сидіти в інтернеті і проводити час в активних розвагах на свіжому повітрі.

Для чого потрібен повербанк 20000 мАг?

З таким зовнішнім акумулятором ти навіть зможеш заряджати повноцінний ноутбук (якому потрібно набагато більше енергії). Це дозволить працювати на свіжому повітрі, далеко від столів і розеток, брати ноутбук з собою в походи або поїздки за місто. Можна сидіти на вершині Карпат і писати книгу про свої враження, - і ця можливість вражає і надихає, правда?

Поки твої друзі будуть переживати про кожного% зарядки, ти можеш дозволити собі більше - фото, музики, спілкування, ігор і розваг. Всього, що тебе надихає і дає тобі свободу. Життя занадто коротке, щоб витрачати її на очікування, поки смартфон зарядиться.

У ZiZ тільки особливі подарунки!

Повербанкі з максимально можливою ємністю створені на основі інноваційної технології - літій-полімерної. Вона в рази краще, ніж літій-іонні акумулятори. Техніка до того дійшла, що заряджати свої гаджети ти можеш безконтактним способом, тобто без всяких шнурів і кабелів. Просто тримаєш поруч з PowerBank смартфон або планшет - і він підживлюється. Паралельно його можна використовувати: писати повідомлення або робити фото. Одне іншому не заважає. А якщо твій смартфон не підтримує безконтактну зарядку, скористайся вбудованим універсальним шнуром. На повербанке є всі стандартні виходи / входи: MicroUSB і USB Type-C.

Повербанка на 20000 мАг вистачає на 6-7 зарядок телефону! При цьому він дуже компактний і легкий - всього 400 грам. А надійні системи захисту убережуть девайс від короткого замикання і перепадів струму, загоряння, перегріву і зворотного струму. Ми передбачили кожну дрібницю.

Хочете свій дизайн? Завжди будь ласка!

З новою колекцією Power Bank від ZiZ не потрібно вибирати між красою і функціональністю. Зручні, універсальні пристрої ми доповнили яскравими дизайнами, які піднімають настрою і надихають. Незвичайні принти, які б мотивували написи, веселі картинки - нашої фантазії немає меж. А у тебе не обмежень в самовираженні - вибирай те, що близько тобі.

Фарба зверху покрита спеціальним ламінованим шаром, вона не стирається, не тьмяніє, і принт буде завжди як новий. Як і сам повербанк, втім.

Але і це ще не все. Ми готові зробити ексклюзивне пристрій з твоїм дизайном - логотипом компанії, фотографією або реалізувати твою ідею, яка є тільки на словах. Наші художники легко втілять її в життя.

Потужний зовнішній акумулятор - це відмінний варіант для корпоративного подарунка!

У сфері корпоративних подарунків є свій етикет. Вони повинні бути корисними і якісними, - такими, якими захочеться користуватися і буде не соромно взяти з собою. Тому повербанк на 20000 мАг підійде, - особливо якщо компанія працює в сфері IT, фото або розваг, де завжди важливо бути на зв'язку. Потрібно лише нанести лого компанії, можна поєднати його з мотивуючої фразою, - і вийде крутий бізнес-сувенір, який буде підвищувати лояльність аудиторії до компанії. Ще б пак, адже кожен раз, коли людина буде користуватися подарованим повербанком (а це буде часто) він буде з подяку згадувати про ваш бренд.

Закрити