Закрити
Немає облікового запису - зареєструйтесь
Забули пароль?
Закрити

Закрити
Кошик0
Пошук
Кабінет0

Ідеї подарунку для чоловіка

2101 0 08.09.2021

Що подарувати чоловікові на день народження?

Вибирати подарунок чоловікові приємно, але не завжди легко. З одного боку, нас підбиває бажання догодити дорогій людині, з іншого - зупиняє боязнь помилитися з вибором і розчарувати коханого. Здавалося б, що може бути простіше, ніж підібрати презент людині, з якою живеш? Адже хороша дружина досконально знає звички, інтереси й бажання свого чоловіка. Вибрати подарунок чоловікові легко! - вигукнуть скептики. Легко, погодимося ми. Перші десять років.

Ми не належимо до тих злісних критиків, які звинувачують недбалих дружин в неуважності до власного чоловіка. На щастя, сімейне життя багате на урочисті події: річниці, ювілеї весілля, Новий рік, Різдво, День всіх закоханих, 23 лютого, іменини, професійні свята, дні народження приходять щороку, змушуючи дружин мізкувати над оригінальними, корисними й осмисленими подарунками своїм благовірним. Через пару років такого марафону навіть бурхливий потік ідей вичерпується і настає необхідність звернутися до допомоги сторонніх.

День народження - один з найважливіших днів серед довгого переліку особливих дат, адже це свято - індивідуальне. Раз на рік у нас з'являється можливість привітати людину з його особистим святом, підкреслити його винятковість і важливість у нашому житті. Саме тому подарунки на день народження повинні бути персоналізованими.

Що ж подарувати чоловікові на день народження?

Найбільше пощастило тим, чиї чоловіки належать до категорії «захоплених»: пропадають на рибалці, цілодобово сидять в очеретах, пострілів качок, спускають зарплату на чергову страйкбольну рушницю або дають машинам жіночі імена. З нами, звичайно ж, не погодяться багато дружин, приречені цілодобово чистити рибу або шити середньовічний одяг. Але факт залишається фактом - вибрати подарунок людині, у якого є хобі, набагато простіше.

Подумайте, про що Ваш чоловік може говорити годинами? Спалахують у нього очі при вигляді кованих дисків? Як часто він ночує в гаражі? Суть нашої думки проста - визначте його хобі і шукайте подарунок, що належить до цієї сфери.


Запеклому любителю походів, наприклад, стануть в пригоді дрібниці для подорожей: похідні казанки, розкладні столові прибори, кресало, газовий пальник, надувні матраци та подушки, налобний, ручний або підвісний ліхтарик, повербанк, набір найбільш необхідних інструментів, новий рюкзак, гамак або намет. Швидше за все, велика частина необхідних предметів у чоловіка-походніка вже є, але завжди можна оновити старі зношені речі або вивести подорожі благовірного на новий рівень. Наприклад, подаруйте йому на день народження треккер (туристичний GPS) або крокомір.

Дружина рибалки вгадає з подарунком, підібравши для чоловіка зручний бокс для зберігання наживки, розкладний стілець, термос, сумку-холодильник, електронний глибиномір, поляризаційні окуляри або ж просто сертифікат в спеціалізований магазин. Мисливцеві, крім усього іншого, напевно сподобаються бінокль, електронні або духові манки, складні ножі, триноги, коптильні, чохли та футляри для зброї. Можна підійти до питання нестандартно, подарувавши чоловікові на день народження екшн-відеокамеру - тепер він зможе не тільки похвалитися своїми подвигами на словах, а й продемонструвати їх усім охочим.

Така камера також стане чудовим подарунком для любителів екстремальних видів спорту. Більш бюджетні варіанти - захисний шолом або екіпірування, вело сумка, лижний костюм, замок для велосипеда, сонцезахисні окуляри або маска, гірськолижні черевики. Якщо Ваш благовірний не був помічений в екстремальному спорті, але активний спосіб життя йому до душі - подаруйте коханому велосипед, роликові ковзани або лижі.

Прекрасним подарунком на день народження для любителя військово-історичної реконструкції стане старовинний меч або спис, військова форма або балаклава, які можна придбати в спеціалізованих інтернет-магазинах. Чоловіки, що люблять проводити вечори за комп'ютерними іграми, зрадіють новому джойстику, хорошим навушникам, ігровому керму, Xbox, PSP і іншим «примочкам».


Якщо Ваш чоловік захоплено ставитися до автомобілів, як подарунок згодяться не лише набір дорогих інструментів, а й тематичні дрібниці: сувеніри з автомобільними емблемами, постери з зображеннями колекційних авто, деталізовані моделі машин.

Кілька корисних порад:

Вибираючи подарунок, пов'язаний з хобі чоловіка, слід пам'ятати, що кожна сфера діяльності має свою специфіку. Якщо Ви не фахівець в цій справі (що швидше за все), не поспішайте купувати першу слушну за ціною річ! Зверніться по допомогу до друзів і «бойовим товаришам» чоловіка. Люди, що розділяють його захоплення, напевно допоможуть підібрати найбільш корисний і потрібний подарунок. Якщо відносини з друзями чоловіка не склалися, проконсультуйтеся у продавця спеціалізованого магазину. Зверніть увагу на те, наскільки добре він володіє темою і оперує поняттями.

Чи не можете знайти розумного консультанта? Запитайте поради у «бувалих» на будь-якому тематичному форумі. Колеги по захопленню Вашого чоловіка не тільки охоче допоможуть, а й висловлять своє захоплення такою дружиною.

Якщо вже сталося найстрашніше, і Вам ніхто не може підказати, що таке джеркбейти і чи потрібні вони Вашому чоловікові, не варто впадати у відчай. Подаруйте йому на день народження сертифікат в спеціалізований магазин. Так Ваш чоловік зможе сам вибрати найбільш слушне спорядження. Ще один варіант - якісна ілюстрована енциклопедія по рибалці / полюванні / туризму і т.д.


Що подарувати чоловікові на день народження, якщо у нього немає хобі?


Якщо Ваш чоловік не стирчить в гаражі цілодобово безперервно, але машина у нього є, значить, вона для нього - лише засіб пересування. Такі люди вважають за краще комфортну їзду і зрадіють корисним автомобільним подарункам, наприклад, GPS-навігатора, відеореєстратора, автомагнітоли, автомобільному боксу, камери заднього виду, парктронику, чохлам на сидіння або кермо, органайзеру для багажника і салону, килимкам й іншим приємним дрібницям.

Вам здається, що прагматичні подарунки занадто безликі та хочеться подарувати щось «для душі»? Сміливо вирушайте в магазин радіокерованих моделей! Всі чоловіки - великі діти, і багато хто з них мріє про керовану гоночну машинку або вертольот. Подарувавши такий незвичайний презент на день народження своєму чоловікові, Ви повернете його в дитинство і принесете ураган позитивних емоцій! Перевірено!

Ваш чоловік занадто серйозний, щоб захоплюватися іграшковими машинками? Підберіть для нього подарунок, що підкреслює його мужність - якісний швейцарський ніж, інкрустовану шаблю або навіть арбалет. Такий подарунок гарантовано вразить уяву будь-якого чоловіка і припаде йому до душі.

І, нарешті, подарунок, який підкорить серце будь-якого чоловіка - домашня міні-пивоварня. Подаруйте чоловікові можливість пригощати друзів пивом власного приготування і здобути славу справжнього гурмана. Менш вишукані, але не менш вдалі варіанти подарунка для любителів хмільного напою - пивні келихи і кухлі, або ціла бочка улюбленого напою. Замовити подарунки для чоловіка можна у нас. 

Хіт-парад подарунків на день народження чоловіка замикає різна побутова техніка - кавоварка, електробритва, проєктор або планшет.


Що б Ви не вибрали на день народження, постарайтеся зробити цей день особливим завдяки своїй увазі, тепла і турботи. Тоді будь-який подарунок буде прийнятий з вдячністю і захопленням!

Супутні товари

Термокружка ZIZ Вимкни світ
В закладки
+
-40%
Повербанк ZIZ НАСА 10000 мАг
В закладки
+
Ремінь ZIZ Дарт
В закладки
+
Гаманець ZIZ Єнот Ракета
В закладки
+
Закрити