Закрити
Немає облікового запису - зареєструйтесь
Забули пароль?
Закрити

Закрити
Кошик0
Пошук
Кабінет0

Як вибрати подарунок?

824 0 31.05.2021

Як вибрати подарунок близькій людині і що таке особливе подарувати?


 Цим питанням рано чи пізно задається кожен з нас, адже як не безмежна наша фантазія, різноманітний асортимент магазинів і багатий на підказки Інтернет, ідеї все одно коли-небудь закінчуються. Ще б пак, календар просто рясніє червоними датами: тут тобі і Новий Рік, і 8 березня, і День Святого Валентина, і купа професійних свят. Додати до цього ще дні народження, іменини і цілу купу особистих урочистостей, і стає зрозуміло, чому вибір подарунка часом питання настільки болюче і непростий.

Подарунки близьким людям тим більше вимагають уваги і вдумливого підходу. З такою великою кількістю свят та урочистих дат особливо спокуслива думка махнути на все рукою і звільнитися банальним презентом з першої сувенірної лавки. Втім, бажання зробити коханим приємно, на щастя, в більшості випадків перемагає лінь і змушує нас кидатися в пошуках особливого подарунка, здатного сказати людині, як багато він для нас означає.


Ziz приготував підказки, як підібрати ідеальний подарунок для Ваших коханих, рідних і близьких друзів. Оскільки в цьому випадку Ви не скуті умовностями етикету, простір для фантазії величезний. Залишилося знайти те, що підходить саме Вам!


Як же вгадати, що саме викликає захват і вдячність?


При виборі подарунка рекомендують брати в розрахунок інтереси, захоплення та хобі людини, якій він призначається, що цілком логічно. Однак набагато більше враження може справити презент, який підкреслить не тільки індивідуальність приймає подарунок, але і щось спільне між Вами. Згадайте жарт, яку розумієте тільки Ви удвох або спільне веселе пригода і постарайтеся натякнути подарунком на цей епізод. Наприклад, якщо Ви ласкаво називаєте улюблену пінгвіном або шиншил, доречною буде фігурка або іграшка у вигляді такого звірка. На першому побаченні Ви ходили в театр - купіть квитки на ті ж місця і так далі. Не обмежуйте себе - це може бути що завгодно, головне, що такий подарунок говорить: «Ти важливий для мене, і я ціную моменти, проведені з тобою!»


Якщо з подарунком блиснути оригінальністю не вийшло, завжди є можливість реабілітуватися за допомогою упаковки. Запам'ятайте - гарний зовнішній вигляд здатний справити незабутнє враження, це саме той випадок, коли зустрічають по одягу! Не пошкодуйте часу на те, щоб красиво упакувати Ваш презент. Навіть звичайні цукерки здатні перетворитися в оригінальний подарунок, якщо їх загорнути в подарунковий папір, прикрасивши аплікаціями і додавши різнобарвного конфеті. Справа тут навіть не в тому, що такий презент виглядає більш представницький, грунтовний підхід до упаковки подарунка демонструє Ваше небайдужість.


Вручення ж подарунка можна перетворити в цілий квест! Сховайте на окресленій території підказки, намалюйте карту пошуку скарбів і придумайте складні (або не дуже) завдання, які доведеться вирішувати винуватцю торжества. Повірте, Ваші близькі будуть раді навіть не самому винятковому подарунку в закінченні шляху, адже він буде винагородою за їх зусилля! Проявіть фантазію і трошки гумору - пошуки можна оформити у вигляді тематичного дійства, а сам подарунок загорнути в безліч обгорток, упакувавши, наприклад, золоту каблучку в коробку від холодильника. Головне - не втратити в запалі сам подарокJ


 Ще одне правило хорошого подарунка - індивідуальність. Якщо Ви вирішили докласти до презенту вітальну листівку, обов'язково підпишіть її! Немає ніякої необхідності складати оди і вірші, тим більше, якщо Ви не сильні в поезії. Досить буде пари особистих рядків, які йдуть від самого серця. Ніколи не вручайте не підписану листівку з клонованими в друкарні привітаннями. Ніщо не покаже Ваше зневажливе ставлення краще, ніж відсутність рукописних рядків. Людям дороги Ваші особисті переживання і почуття, які дбайливо зберігаються роками, в той час як порожні листівки викидаються, або передаровують.


Останнім часом стало популярним дарувати враження - подарункові сертифікати на ту чи іншу подію. Варто, однак, зауважити, що не всяке захід, особливо екстремальне, доведеться кожному до смаку, тому орієнтуйтеся на особисті переваги людини. Gift Inspiration радить розвинути цю ідею, подарувавши купони на ту чи іншу дію власного виготовлення. Такий варіант ідеально підійде обмеженим в засобах, оскільки не вимагає особливих грошових вкладень. Виготовте купони на спільний шопінг або риболовлю, день за містом, футбол і т.д. Такий подарунок хороший тим, що дозволяє створити ще більше спільних приємних спогадів.

Як бути в ситуації, коли вибрати подарунок не виходить? Творчі кризи трапляються у кожного - в голові порожнеча, штамповані сувенірні магазини викликають огиду, а час підтискає. Якщо Ви не дуже добре уявляєте собі, що хоче отримати Ваш друг в якості подарунка, трохи шпигунства нікому не завадить! Ми, звичайно ж, не радимо наймати детектива і стежити за його переміщеннями, просто скористайтеся очевидними підказками! Зайдіть на особисту сторінку Вашого об'єкта в кожній із соціальних мереж і вивчіть, що йому подобається, які фото він розміщує і коментує. Це гарантовано дасть уявлення про переваги людини і може наштовхнути на творчий прорив.


Не соромтеся питати! Головне - не у винуватця торжества. Подарунок -сюрприз набагато приємніше запланованої покупки за домовленістю. Зверніться до продавця або консультанта інтернет магазину подарунків - їх прямий обов'язок допомогти Вам з нелегким вибором. Підключайте також спільних друзів або родичів, як відомо, одна голова добре, а дві - свіжа ідея!


Будьте креативними! Кращий подарунок - це щирі побажання близьких людей. Придумайте, як піднести їх оригінально! Запишіть на відео привітання друзів або рідних і презентуйте диск винуватцю торжества, або запросіть його на презентацію міні-фільму з ним в головній ролі. Такий вчинок гарантовано подарує море позитивних емоцій і залишиться в пам'яті на довгі роки!


Команда Ziz сподівається, що наші ідеї допоможуть Вам подарувати радість близьким і зробити їх свято незабутнім. Адже немає нічого кращого, ніж щаслива посмішка улюблених людей і їх вдячні очі.

Супутні товари

Термокружка ZIZ Пий
В закладки
+
Пляшка для води ZIZ Панди
В закладки
+
Ремінь ZIZ Банани
В закладки
+
-10%
Подарунковий набір ZIZ Мінімалізм (гіфтбокс)
В закладки
+
Закрити