Закрити
Немає облікового запису - зареєструйтесь
Забули пароль?
Закрити

Закрити
Кошик0
Пошук
Кабінет0

Подарунки на дівич-вечір

916 0 12.07.2021

Вступ до шлюбу - подія відповідальна, доленосна і, звичайно ж, зворушлива. У зв'язку з цим напередодні весілля щасливі наречені схильні не тільки до піднесених мрій про світле майбутнє, але і до панічних атак, змін настрою і гіркої ностальгії по «вільному» минулому. На щастя для наречених, порятунок від до весільних фрустрації існує. Ой, то чудодійні ліки в народі відомі під назвою «дівич-вечір».

Не дивлячись на переконаність деяких людей в тому, що дівич-вечори прийшли до нас із Заходу разом з іншими новомодними весільними тенденціями, це явище характерне для багатьох культур і народів. На Русі дівич-вечори також існували: перед весіллям подруги нареченої збирались на «дівич-вечір», щоб як слід ... оплакати наречену. Сьогодні дівич-вечори скоріше привід повеселитися, ніж проливати гіркі сльози, але пара сентиментальних сльозинок також не зіпсує вечірку. Головне - дати волю емоціям і спогадами перед важливим кроком у житті молодої нареченої.


Так трапилось, що запрошені на дівич-вечір подруги дарують майбутній дружині подарунки. Традиція ця не обов'язкова і ще не міцно вкоренилася в наших широтах, але впевнено набирає обертів. Це й не дивно, адже невеличкий сувенір напередодні весілля не тільки підніме настрій нареченій, але і стане приємним нагадуванням про дівоцтво. Крім того, вручення подарунків - незамінний атрибут будь-якого свята, який на дівич-вечорі набуває особливого значення. Цей процес може подарувати незабутні емоції не тільки майбутній дружині, а й усім присутнім, якщо підійти до вибору презенту креативно і з часткою фантазії.

Що ж подарувати подрузі на дівич-вечір?

Оскільки дівич-вечори влаштовуються з приводу вступу дівчат в шлюб, то і подарунки на них прийнято дарувати тематичні - пов'язані з майбутнім святом або подальшим подружнім життям. Іноді дарують також символічні презенти, покликані нагадувати про холостий етап і його найбільш вагомі події. Ніяких строгих обмежень, звичайно ж, не існує - Ви можете подарувати подрузі що завгодно, виходячи з її особистих переваг. Іноді нареченої самі натякають подружкам, чого саме їм не вистачає для весілля або, наприклад, першої шлюбної ночі.


Якщо ж наречена своїх побажань не висловлює, а Ви вже зовсім загубились в пошуках подарунка, радимо скористатися нашими підказками!

При виборі презенту нареченій, варто враховувати, в якому форматі буде проходити дівич-вечір, і підбирати відповідний подарунок. Погодьтеся, танець стриптизера на затишному домашньому чаюванні, та ще в присутності консервативних родичок - не найкращий подарунок. Водночас на гучній вечірці в клубі він буде дуже доречним.

Важливе значення також має ступінь близькості з винуватицею свята. Якщо наречена - Ваша найкраща подружка, то майже будь-який подарунок буде гарантовано сприйнятий «на ура». Водночас колезі або просто знайомій не варто дарувати занадто інтимні речі або подарунки з прихованим змістом. Щоб уникнути неприємних ситуацій і зіпсованого настрою, радимо прочитати статтю Що не можна дарувати? Святковий етикет.

Отже, представляємо Вашій увазі хіт-парад ідей подарунка на дівич-вечір:

Прекрасним варіантом презенту стануть атрибути весілля, які наречена не встигла або забула придбати сама. Якщо майбутня новоспечена дружина романтична і сентиментальна, подаруйте їй весільну книгу побажань. Її можна замовити у майстрині через Інтернет, купити в спеціалізованому магазині або виготовити самій. Використовуйте різноманітні декоративні матеріали (мереживо, аплікації, крафт-папір, намистини і каміння), щоб створити неповторний дизайн. Купити подарунок на дівич-вечір можна в ziz.ua


Можна подарувати також весільну фігурку на торт - від вишуканої та романтичної до прикольної та кумедної. Її не обов'язково використовувати в сам день свята; фігурка може прикрасити солодкий стіл дівич-вечора, а потім - зайняти почесне місце в будинку молодят.

У деяких країнах заведено дарувати на дівич-вечір ... підв'язку. У Північній Америці, наприклад, наречена одягає на весілля відразу дві підв'язки - одну для традиційного кидання на банкеті, а другу безпосередньо для новоспеченого чоловіка. Цей звичай набуває популярності й в пострадянських країнах, адже часто дівчата хочуть залишити підв'язку собі на пам'ять, при цьому, не відмовляючись від традиційних весільних ритуалів. Подарунки на дівич-вечір може бути цей інтимний аксесуар, застосування йому вже точно знайдеться.

Популярним подарунком на дівич-вечір є й інші інтимні предмети гардероба - панчохи, корсети, вишуканий комплект білизни або пеньюар. Прекрасним подарунком стане подарунковий сертифікат в магазин жіночої білизни, в такому випадку наречена сама зможе підібрати найбільш відповідний варіант.

Якщо вечірка з приводу дівич-вечора планується галаслива і відчайдушна, компанія подруг близька, а нареченій не чуже почуття гумору - сміливо даруєте ризикові й сексуальні наряди, а також подарунки з сексуальним підтекстом. Це може бути прозора нижня білизна з розрізами або пушком в самих пікантних місцях, латексні костюми й інші екземпляри з секс-шопу. Про інтимну сторону подружнього життя покликані також подбати наручники з хутром, шкіряний батіг або нашийник, різноманітні секс-іграшки, друковане видання Камасутри й інший асортимент секс-шопу.

Для більш вишуканих дівич-вечорів і консервативних наречених хорошим подарунком стане комплект шовкової постільної білизни, вишуканий свічник або ароматичні свічки, пара келихів для романтичних вечорів.

Підходьте до вибору з фантазією, адже навіть звичайнісінька річ може стати чудовим подарунком, якщо її правильно подати. Так, наприклад, чудовим презентом на дівич-вечір стане ... набір спецій і прянощів. Весь секрет у виборі інгредієнтів - складіть набір з ароматної ванілі, кардамону, гвоздики, кориці, майорану та інших афродизіаків. Їх можна насипати в симпатичні мішечки, прикрасити бантиками та стильними табличками або покласти в скриньку з написом «приворотне зілля». Як останнє можна також подарувати анісовий лікер, абсент, женьшеневий чай або інший напій із властивостями афродизіаку.


Вже традиційним «сексуальним» подарунком від подруг стало запрошення стриптизера на дівич-вечір. Дійсно, такий сюрприз принесе море емоцій нареченій і стане яскравою плямою всього вечора. Проте, не всім дівчатам він припаде до смаку. Перед тим, як піднести подрузі подібний презент, Ви повинні бути впевнені, що вона зрадіє такому «подарунку». Зрештою, у деяких дівчат присутність стриптизера може викликати лише збентеження, а інших взагалі обурить подібну поведінку.

Якщо Ви все ж хочете подарувати подрузі незабутні емоції, варто придбати для неї подарунковий сертифікат. Це може бути сертифікат на SPA-процедури, масаж, похід в салон краси, щоб підготуватися до весілля або зняти напруги після вечірки. Інший варіант - сертифікат на різні романтичні заходи для подружньої пари - прогулянка на повітряній кулі, катання на яхті, вишукана вечеря в ресторані та інші весільні подарунки.

На дівич-вечір можна дарувати також практичні подарунки, втім, не позбавлені символічного значення і прихованого сенсу. Такими презентами стануть книга кулінарних рецептів, дерев'яна качалка, бігуді або симпатичний домашній халатик, тобто, всі ті речі, які символізують стереотипні уявлення про шлюб, а ще й в господарстві знадобляться.

Серед подарунків, які нагадають нареченій про її дівоцтво - красиво оформлений фотоальбом / електронна або звичайна фоторамка. Альбом можна доповнити рукописними побажаннями, а в рамку залити найвеселіші й значущі загальні фотографії. Сентиментальні спогади викличе також срібна прикраса з пам'ятним гравіруванням, або тематична термокружка з фото та ім'ям.

Багато наречених стільки сил вкладають в підготовку до найголовнішого дня, що з дівич-вечором вже не хочуть морочитися. В такому випадку, прекрасним подарунком стане безпосередня організація свята для жіночої половини гостей. Ви можете забронювати столик в караоке, замовити лімузин для прогулянок по місту, влаштувати виїзну вечірку на природі, влаштувати професійну фотосесію для нареченої та всіх запрошених або вечірку-сюрприз.

Чим би Ви не вирішили займатися на дівич-вечорі, і який би подарунок не вибрали, пам'ятайте: дівич-вечір - це душевне та веселе свято, яке необхідно провести в оточенні близьких подруг. Заряджайтеся позитивом, дайте волю фантазії при виборі подарунка - і дівич-вечір пройде бездоганно!


Супутні товари

Термокружка ZIZ Ананас
В закладки
+
Пляшка для води ZIZ Досягай
В закладки
+
Листівка ZIZ Фламінго
В закладки
+
Закрити