Закрити
Немає облікового запису - зареєструйтесь
Забули пароль?
Закрити

Закрити
Кошик0
Пошук
Кабінет0

Що подарувати дівчині на Новий Рік?

1907 0 14.07.2021

Ні для кого не секрет, що найбільше Новий рік чекають дітлахи. Задовго до появи святкових вогнів і бою курантів дітвора зачаровано починає передчувати здійснення всіх своїх бажань і щедрі подарунки від Діда Мороза. Мабуть, в цьому впертому і наївному очікуванні з юними мрійниками можуть зрівнятися тільки молоді дівчата, романтики за своєю природою, а закохані - і поготів. На плечі їх коханих напередодні Нового року лягає величезна відповідальність. Як не зруйнувати цю чарівну віру в диво і не розчарувати свою обраницю? Який подарунок вона хоче знайти під ялинкою? Що подарувати дівчині в новорічну ніч?

Існує думка, що вибрати подарунок для дівчини легко. Дійсно, існує цілий ряд презентів, які здаються універсальними і, на перший погляд, підійдуть будь-якій представниці жіночої статі. До таких «стандартних» подарунків можна віднести квіти, м'які іграшки, солодощі, косметику, прикраси та інші атрибути прекрасних дам. Проте, ця легкість вибору оманлива, адже варто пам'ятати про безліч «підводних каменів».

Ми підкажемо, як навіть банальний подарунок перетворити в феєрію почуттів і емоцій, а також як уникнути непробачних помилок при виборі новорічного подарунка для дівчини. В першу чергу, поговоримо про вищезгаданий «джентльменський» набір подарунків.

Квіти. Якщо Ви вирішили піднести коханої квіти в якості подарунка, варто пам'ятати про деякі нюанси:

Букет виглядає доречно, якщо ви зустрічаєте Новий рік в ресторані або іншому громадському місці. В цьому випадку дівчині буде подвійно приємно отримати такий знак уваги від свого кавалера на очах у знайомих і просто випадкових свідків. Звичайно ж, при виборі букета варто подбати про його якість, адже пам'ять про чарівну новорічної ночі повинна дожити хоча б до світанку. Про те, як правильно вибрати квіти, читайте в нашій статті.

Зверніть увагу також на мову квітів: бордово-червоні троянди - це безмовне визнання в любові. Чи варто дарувати їх дівчині, якщо Ви ще не зважилися на словесну сповідь? Що ж, залежить від очікуваного результату. У будь-якому випадку, необхідно серйозно задуматися, які квіти дарувати дівчині.

Якщо ж новорічну ніч Ви плануєте провести вдома, удвох або в компанії близьких друзів, замість свіжозрізаних квітів можна приховати під ялинкою жива рослина. Такий подарунок не тільки гарний, але і довговічний, а значить - буде радувати кохану весь рік.

Природно, що вибір подарунка залежить не тільки від переваг дівчини, але і від того, наскільки серйозні ваші відносини. Хлопці, яких пов'язує з обраницею лише недовгий роман, можуть обмежитися квітами. Якщо ж ваша любов пройшла випробування часом - варто підшукати подарунок суттєвіше.


М'які іграшки. Ще один поширений стереотип: всі дівчата люблять м'які іграшки. Це твердження далеко не завжди правдиво. Багато з нас терпіти не можуть ці незграбні плюшеві створення і сприймають милих і зворушливих (по запевненням продавців) ведмедів як черговий мішок.

Є і зворотна сторона медалі: деякі дівчата мліють іграшок в якості подарунка, але вважають за краще отримувати такі сюрпризи на інші свята, скажімо, День святого Валентина.

Водночас під ялинкою дамам часто хочеться знайти щось більш серйозне і слушне.

Якщо Ви вже встигли придбати м'яку іграшку до Нового року, не поспішайте впадати в паніку. Зрештою, такий подарунок теж може бути особливим. У кожної пари є свої унікальні ласкаві імена, жарти і зрозумілі лише закоханим звернення. Якщо Ви завжди називали улюблену зайчиком, як тут не посміхнутися плюшевому зайцю під новорічною ялиною?

І нарешті, не може бути ніяких строгих правил в тонкому мистецтві піднесення подарунків. Впевнені, що дівчина зрадіє іграшці? Сміливо даруєте! Кому, як не Вам, знати переваги улюбленої?

Солодощі. Впевнені позиції в хіт-параді найпопулярніших подарунків для дівчини займають різні кондитерські вироби. Не дивлячись на те, що не всі представниці жіночої статі - страшенні ласуни, а багато хто з них ще й сидять на вічній дієті, солодощі майже завжди виявляються до речі.

 Багато хто вважає такий подарунок банальним і безликим, що, в принципі, частково правдиво. Проте, існують маленькі хитрощі, які допоможуть перетворити цей набридлий презент на щось особливе і індивідуальне. В першу чергу, подбайте про його презентації!

Коробка цукерок під ялинкою - дійсно трохи нудно. А що, якщо подарувати обраниці цілий мішок солодких подарунків? Купуйте якомога більше улюблених цукерок Вашої дівчини і наповніть їм до країв новорічний мішечок, який можна створити за пів години за допомогою червоної тканини і умілих рук Вашої сестри / мами / подруги, або ж купити в сувенірній крамниці. Особливі умільці навіть впораються самостійно.

Мішок - це занадто для Вашої кишені (або фігури Вашої дівчини)? Можна обійтися різдвяним носком з романтичних новорічних фільмів. Вразливим панночкам така ідея припаде до смаку, а якщо ще удасться організувати камін і тріск вогню - фурор Вам забезпечений! Де взяти носок - дивіться вище.

Якщо час і фінанси дозволяють - підходьте до справи з фантазією. Замовте в кондитерській торт з вітальним написом і Вашими фігурами під ошатною ялинкою або казкову композицію з марципанів за мотивами новорічної казки. Головне, щоб вийшло не тільки красиво, але і смачно!

Ще один варіант вручення солодкого подарунка - професійно оформлена корзина різної смакоти, яку сьогодні пропонує безліч інтернет-магазинів. Ви можете вибрати наповнення на свій смак, доповнити кондитерські вироби алкоголем або навпаки - зупинитися на «дієтичному», фруктовому варіанті.


Прикраси. Безпрограшний варіант подарунка на Новий рік - ювелірні вироби та біжутерія. Вибір прикрас на сучасному ринку просто величезний: від скромних срібних кулонів до нечувано дорогих діамантових кольє. Саме час і розгубитися. Звичайно ж, остаточне рішення буде залежати від Ваших фінансових можливостей. Однак, крім розмірів свого гаманця варто враховувати кілька інших факторів.

Вибираючи прикрасу в подарунок дівчині на Новий рік, зверніть увагу на те, який метал вона вважає за краще. Чи носить Ваша улюблена золото або віддає перевагу сріблу? Її стиль - це помітна масивна біжутерія або скромний, але вишуканий кулон? Чи носить вона браслети, сережки, кільця? Чи варто говорити, що верхом помилки буде піднести сережки дівчині, у якої не проколоті вуха?

Якщо від достатку мерехтливих дрібничок в магазині Ви розгубилися, радимо звернути увагу на милі дрібниці на зразок кулона або браслета з її знаком Зодіаку, підвіску з ім'ям або ініціалами улюбленої, невеликі гвоздики з дорогоцінними каменями. Такі презенти досить універсальні і красномовно продемонструють Ваші почуття.

Кільця дівчатам слід дарувати обережно. Такі підношення можуть бути витлумачені хибно, особливо в новорічну ніч, наповнену очікуванням дива. Якщо Ви поки не готові до відповідального кроку, краще вибрати інший подарунок. Якщо ж Ви хочете ощасливити свою обраницю пропозицією руки і серця - порадуйте її незабутньою новорічним подарунком!

Косметика і парфумерія. Дарувати дамі серця косметичні засоби - не завжди найкраща ідея. По-перше, такий подарунок може бути сприйнятий як такий собі натяк, по-друге, рідко хлопці розбираються в косметиці досить добре, щоб зробити правильний вибір. Крім того, подібні презенти забороняються етикетом. Більш детально читайте в статті Що не можна дарувати? Святковий етикет.

Від подібних обмежень і нюансів цілком можна розгубитися. Що ж подарувати дівчині на Новий рік, щоб дійсно її порадувати?

Відповідь проста: вибирайте подарунки, які підкреслять її жіночність, красу, молодість і витонченість. Говорячи іншими словами - побалуйте свою кохану!

Як зробити комплімент її зовнішності, не вдаючись до зайвих слів? Піднесіть дівчині в подарунок сертифікат на фотосесію з професійним фотографом. Такий сюрприз полестить будь дамі і принесе їй безліч позитивних емоцій, впевненості в собі, приємних спогадів, а головне - красивих знімків! Чудовий початок року, чи не так?

Ще один спосіб зарядити кохану дівчину позитивом на рік вперед - подарувати їй абонемент на SPA-процедури. Благо, сьогодні існує безліч способів піднести в подарунок ту чи іншу послугу - від масажу до пілінгу.

Ваша кохана трепетно ​​ставитися до свого зовнішнього вигляду і завжди виглядає стильно? Внесіть свою лепту у створення ідеального образу - вишукані наручний годинник, чохол для мобільного, вечірній клатч, яскрава шаль або обкладинка для документів будуть завжди до речі.

Всі дівчата мріють про красиву білизну і зайвою вона ніколи не буває. Якщо Ви вже досить близькі, такий подарунок не тільки дозволений, але і буде сприйнятий на ура! Боїтеся не вгадати з кольором або фасоном? Піднесіть милою сертифікат в магазин дорогої білизни - нехай вона насолодиться процесом вибору і порадує себе приємною обновкою.

Прекрасний спосіб продемонструвати свою турботу - подарувати дівчині хутряні рукавиці і шарф. Новий рік - ідеальний час для таких «теплих» і душевних подарунків.

Занадто сильні холоди? Ідеальний варіант - відвезти милу в теплі краї. Звичайно ж, такий подарунок не всі можуть собі дозволити, проте є і більш доступні альтернативи. Організуйте подорож в інше місто, забронюйте столик в ресторані, прогуляйтеся по найромантичніших місцях - цей Новий рік Ваша кохана не забуде ніколи.

І головне - подаруйте їй слова любові і тепло свого серця, а ще - щиру обіцянку зробити цей рік краще, ніж минулий.

Супутні товари

Закрити