Закрити
Немає облікового запису - зареєструйтесь
Забули пароль?
Закрити

Закрити
Кошик0
Пошук
Кабінет0

як організувати вечірку-сюрприз

1670 0 25.08.2021

Святкування дня народження - це не тільки довгоочікувані подарунки та приємні слова привітань, а й численні клопоти з організації вечірки для гостей. Не дивно, що для багатьох ця подія стає швидше витратною повинністю, ніж справжнім святом. Нерідко іменинники й зовсім відмовляються від свята, вважаючи подібну метушню не виправданої і занадто стомлюючою. Ідеальним виходом в такій ситуації стає вечірка-сюрприз!

Організація свята для іменинника - це чудовий подарунок, який принесе йому безліч приємних емоцій і спогадів. Якщо він не хоче організовувати свято, вважаючи цю вигадка занадто клопіткою, можна взяти всі деталі на себе, подарувавши на день народження релакс і задоволення від спілкування з друзями в цю важливу дату. Проте, щоб вечірка вдалася, а не перетворилася на тягар для іменинника, варто дотримуватися нескладних правил і рекомендацій.

Ми підкажемо, як влаштувати феєричну вечірку і уникнути неприємних сюрпризів.

Час. Подбайте про те, щоб час проведення свята було максимально зручним для його головного гостя. Якщо іменинник не планує змінювати свій розпорядок дня в власний день народження, можна здивувати його вечіркою в день свята. Проте, подібний захід можна влаштовувати і в найближчі вихідні або через кілька днів після важливої ​​дати. Головне, переконайтеся, що іменинник не має важливих планів або зустрічей в цей і наступний дні (вдала вечірка може вплинути на його працездатність не найкращим чином). Організатору найкраще заздалегідь домовитися з винуватцем свята про зустріч в день заходу, таким чином «зарезервувавши» час для сюрпризу.

Бюджет. Визначтеся з сумою, яку Ви готові витратити на свято. Якщо Ви плануєте покрити витрати одноосібно, ретельно прорахувати всі можливі витрати ще до початку організації і зважте, який формат свята Ви можете собі дозволити без відчутного удару по фінансах. Чи будете Ви замовляти кейтеринг або готувати самі? Проведете вечірку в кафе, ресторані чи вдома? Може бути, на природі?

Хороший варіант - розділити фінансування вечірки з іншими гостями. Проте, не всі запрошені погодяться на таку пропозицію. Заздалегідь обдзвоніть можливих кандидатів в організаційний комітет і спільно складіть кошторис.


Перелік гостей. Попереджайте про плановане дійство гостей  завчасно, бажано - як мінімум за тиждень до заходу. При підготовці вечірки-сюрпризу головна умова, звичайно ж, дотримання суворої секретності. Якщо Ви надсилаєте гостям запрошення, окремим пунктом пропишіть, що іменинник про свято не знає! При особистому запрошенні також наголошуйте на цьому моменті. Один неуважний гість, який подзвонив імениннику з розпитуваннями про час проведення або дрес-код, зведе нанівець всі Ваші зусилля.

Як зрозуміти, кого варто запрошувати? Не потрібно обдзвонювати всі контакти в телефонній книзі одного, викравши його мобільний або зламавши обліковий запис соціальної мережі. Не завжди відносини з колегами або родичами досить близькі, і не всіх цих людей іменинник буде радий бачити на своєму святі. Запрошуйте тільки тих, з ким винуватець свята підтримує дружні відносини. Зверніться по допомогу до родичів і інших близьких друзів, якщо не впевнені на рахунок тієї чи іншої кандидатури.

Тематика вечірки. Вечірка-сюрприз на день народження не обов'язково повинна бути тематичною, проте якісно організована стилізація завжди надає святу особливий шарм. Існує безліч можливих варіацій тематики: від спекотної гавайської вечірки до свята в стилі Боллівуду. Якщо Ви віддаєте перевагу будь-якій темі, подбайте про костюм для іменинника! Він буде відчувати себе досить незатишно в повсякденному вбранні серед виряджених гостей.

Святковий стіл. При організації вечірки-сюрпризу можна вибрати будь-який формат частування: від фуршетного столу або пікніка до святкового банкету. Головне, щоб меню містило улюблені страви іменинника.


Розваги. Момент, коли гості зустрінуть ураженого винуватця свята криками «сюрприз!» і хлопавками, не повинен стати кульмінацією свята. Якщо він проведе залишок вечора в роздумах, чим же зайняти нежданих гостей - Ваша вигадка провалилася. Продумайте і ретельно сплануйте хід вечора, приготувавши конкурси та розваги для всіх присутніх. Хоч головною особливістю  ​​вечірки повинен бути іменинник, господарем вечірки залишаєтеся Ви.

І наостанок, пам'ятайте - деякі люди НЕ люблять сюрпризи. Якщо Ваш близька людина вважає за краще заздалегідь і самостійно планувати весь свій час, вибирати подарунки, організовувати дозвілля, навряд чи він буде в захваті від цієї витівки. Швидше за все, подібна вечірка обернеться тягарем для нього і витраченими даремно зусиллями для Вас.

Успіху і веселої вечірки!

Супутні товари

Блендер ZIZ портативний
В закладки
+
Термокружка ZIZ Авокіт
В закладки
+
Закрити