Закрити
Немає облікового запису - зареєструйтесь
Забули пароль?
Закрити

Закрити
Кошик0
Пошук
Кабінет0

Подарунки для мами

1853 0 07.09.2021

Мама - найрідніша людина на планеті. Нехай ми і знаходимо, виростаючи, нову сім'ю, все одно не буде нікого і ніколи ближче і її більше люблять, ніж власна мати. За всю ту любов і турботу, яку нам дарують матері, ми часто недостатньо дякуємо. Доросле життя, проблеми і вічний брак часу - звичайні причини для неуважності до своєї мами: поспішних «Я передзвоню», рідкісних «Люблю», забутих «Я сумую». Є, однак, день, коли впору реабілітуватися за це і висловити свою любов повною мірою - мамин день народження.

День народження - свято особисте і особливе. На відміну від 8-го березня і Нового року, коли дух урочистості витає в повітрі та заряджає позитивом весь народ, святковий настрій на день народження залежить, в першу чергу, від наших близьких. Саме їх привітання, усмішки та побажання створюють неповторне відчуття свята і власної значущості. Не останню роль в цій атрибутиці щастя грають також подарунки.

Якщо Ви хочете створити воістину незабутнє свято для Вашої мами й зарядити її позитивом в цей важливий день, про презент варто подбати заздалегідь. Попри те, що мати зрадіє будь-якій дрібниці від дорогого сина чи дочки, зневажливе і легковажне ставлення до вибору подарунка може глибоко поранити її почуття. Як же не помилитися? Що подарувати мамі на її день народження?

При виборі подарунка для мами, варто враховувати кілька визначальних чинників: її вік, інтереси, а також Ваш вік і фінансовий стан. Якщо з першими двома пунктами все ясно, то останні, мабуть, варто трохи пояснити.

Всупереч розхожим висловам про те, що головне не подарунок, а увага, презент (і його вартість) також важливі. Зазвичай матері добре знають стан справ своїх нащадків і рівень їхнього добробуту. Якщо Ви тільки прилетіли з відпустки на Балі, а колезі на день народження вручили планшет, то відверто дешевий і простенький подарунок - явна неповага до матері, і буде сприйнятий відповідно. З іншого боку, від молоденької студентки мама не очікує чогось надприродного - символічний і недорогий презент цілком допустимо. Кращий же варіант для школярів - зробити подарунок мамі своїми руками. Такий прояв уваги й докладені зусилля якнайкраще продемонструють ваші теплі почуття.


Подарунок мамі своїми руками. Якщо Ви все ще вчитеся в школі чи університеті і не маєте власного джерела доходу - подумайте про те, який подарунок Ви можете зробити самі, без значних грошових витрат. Найпростіший варіант - виготовити для неї листівку, використовуючи підручні засоби і ... тепло Вашого серця для щирих поздоровлень. Проявіть трохи фантазії та посидючості - використовуйте різноманітні аплікації, мереживо, намистини і інші елементи декору.

Ідеальним доповненням до такої листівці стане вірш власного твору. Не вмієте писати вірші? Це не страшно, адже головне - щирість творчого пориву, а не чистота рими і складу.

Для творчих натур вибір подарунка взагалі значно простіший. На день народження мами вони можуть заспівати пісню власного твору або присвятити їй відомий хіт, намалювати мамин портрет або піднести їй вишуканий натюрморт, подарувати вазу власного виготовлення. У чому б не був Ваш талант - не соромтеся його проявити, адже для кожної матері такий подарунок буде дорожчою від щирого золота.

Ще один варіант саморобного подарунка - торт або пиріг власного приготування! Навіть якщо Ваші кулінарні здібності залишають бажати кращого, не бійтеся розчарувати свою маму. Такий пиріг стане в її очах справжнім шедевром, адже немає нічого солодшого, ніж щире бажання і старання порадувати близьку людину. Просто виберіть рецепт ласощів, яке Вам буде під силу, і запасіться терпінням.

Кілька секретних інгредієнтів, як зробити подарунковий торт ще смачніше: дотримуйтесь найсуворішої таємності і подбайте про те, щоб він став справжнім сюрпризом. Не забудьте про свічки і вітальні написи на Вашому кондитерському виробі - Ваша мама не забуде такий подарунок ніколи!


Немає грошей на букет? Не варто засмучуватися: квіти на день народження мамі можна ... зробити самостійно. Спробуйте опанувати техніку японського мистецтва оригамі та створити дивовижні паперові квіти. Чи варто говорити, що подібний букет справить незабутнє враження? Крім того, він простоїть набагато довше!

Прекрасний подарунок мамі, який можна зробити своїми руками, - фотоальбом. Зберіть найкращі сімейні фотографії, найбільш зворушливі моменти, які показані на папері, і створіть особисту фото книгу. Доповніть альбом написами (коментарями, цитатами, віршами), вирізками, аплікаціями, засушеними квітами, дитячими малюнками - подаруйте мамі спогади про Ваше щасливе дитинство. Цей зворушливий презент Ваша мама збереже на довгі роки й буде з трепетом гортати сторінки вашого життя.

Подарунки мамі від дорослих дітей. Якщо Ви - доросла людина, швидше за все, саморобні подарунки залишилися в минулому. Питання, який Вас хвилює, звучить інакше: що ж такого купити мамі в подарунок?

Природно, відповідей на це питання може бути безліч - в залежності від особистих уподобань та інтересів Вашої мами, а також Ваших фінансових можливостей. Ось кілька ідей, які можуть бути Вам корисні.

Не варто віддавати перевагу практичним подарункам. Навіть якщо Вам здається, що мама оцінить як презент на день народження новий пилотяг, це не завжди так. Купувати побутову техніку або інші корисні в господарстві речі варто у двох випадках:

Ви впевнені, що мама мріє про цей предмет і не раз чули, як вона виявляла бажання придбати подібну річ, але не робила цього в силу якихось причин. Ви хочете придбати не просто нову модель віджилої своє техніки, але щось таке, що Ваша мама ніколи б собі не дозволила (наприклад, робот-пилосос, посудомийну машину, ультрасучасну хлібопічку і т.д.)

В інших же ситуаціях, ми рекомендуємо зупинити свій вибір на тих подарунках, які підкреслять жіночність і ніжність Вашої матері, змусять її відчути себе красивою і молодою. Так, чудесним презентом стане похід в СПА або на масаж, салон краси. Подаруйте мамі можливість відпочити від щоденних турбот, розслабитися й омолодитися, а ще краще - складіть їй компанію. Більше будь-яких процедур люба мама оцінить можливість провести час з дочкою за душевною розмовою.

Сини можуть зводити матерів в ресторан, особливо, якщо з якихось причин мати живе одна і давно позбавлена ​​приємною чоловічій компанії. Звільніть її від готування салатів і закусок до Вашого приходу, візьміть на себе турботу про організацію святкової вечері та її настрій.

Оскільки відносини з матір'ю зазвичай дуже близькі, етикет не забороняє дарувати їй косметику і парфуми. Безсумнівно, найкраще такий подарунок зможуть підібрати дочки. Проте їм теж варто бути обережним при виборі: косметичні засоби з лейблом «для зів'ялої шкіри» може зіпсувати настрій іменинниці, нагадавши про минувшу молодість.

Якщо фінанси дозволяють, порадуйте маму поїздкою за кордон! Природно, варто подбати і про компанію для неї, адже відпочивати однією не настільки приємно, як в колі рідних.

Більш бюджетні подарунки - квитки на концерт або в театр. Мами завжди відмовляють собі в розвагах, віддаючи все найкраще дітям. Порадуйте її можливістю послухати наживо улюбленого виконавця або насолодитися оперним співом.

Серед практичних подарунків - елегантні аксесуари (гаманці, рукавички, шарф, годинник, косметичка, футляр для окулярів і т.д.), книги, картини, фоторамки, дрібна техніка (мобільні телефони, електронні книги, планшети).

Який подарунок мамі ви б не вибрали, не забудьте про квіти! Піднесіть найголовнішій жінці в Вашому житті букет її улюблених квітів, або живу рослину в декоративному горщику. 

Головне, що варто піднести мамі в її день народження - слова подяки. Щирі побажання щастя і слова любові - ось, що стане найкращим подарунком для неї!

Супутні товари

Закрити