Закрити
Немає облікового запису - зареєструйтесь
Забули пароль?
Закрити

Закрити
Кошик0
Пошук
Кабінет0

Пакування подарунку своїми руками

1338 0 20.09.2021

Напередодні чергового свята більшість населення починає мучитися відразу декількома насущними проблемами, такими як вибір, пошук і пакування подарунків. Зазвичай з першими двома питаннями вдається розібратися в переддень свята і на розв'язання останньої проблеми часу залишається обмаль. Дарувати подарунок в простому пакеті або фабричній упаковці - варіант вкрай небажаний. ZIZ розповість, як легко і швидко упакувати подарунок своїми руками і де замовити подарунки.


Раніше ми вже писали про те, як можна упакувати подарунок. Насправді варіантів вишуканої упаковки маса: якщо Ви хочете створити незвичайний і стильний варіант, використовуйте обгортковий папір різної фактури, стрічки, мережива, аплікації, намистини, об'ємні деталі. Дуже цікавий варіант упаковки за допомогою тканини за принципом стародавнього японського мистецтва фурошики.

Проте, сьогодні мова піде про базовий спосіб упаковки подарунка своїми руками. Оволодівши цією технікою, Ви зможете легко додавати ті чи інші деталі, створюючи варіант на свій смак.

Пропонуємо Вашій увазі покрокову схематичну інструкцію.

Вам знадобляться: пакувальний папір (фабричного виробництва або будь-яка на Ваш смак, підійдуть навіть газети), коробка (опціонально), стрічка, ножиці або канцелярський ніж, лінійка, скотч.

Крок 1. У першу чергу, переконайтеся, що на Ваш подарунок немає цінника. Постарайтеся акуратно зняти його, або, якщо це неможливо, хоча б зафарбуйте ціну чорним фломастером. Знати про суму, витрачену на подарунок, винуватцю свята ні до чого. Занадто маленька цифра може образити його, а велика - змусити відчути себе зобов'язаним.

Крок 2. Якщо подарунок не упакований, покладіть його в коробку відповідного розміру.

Крок 3. Переконайтеся, що у Вас досить вільної робочої поверхні. Розкладіть папір і помістіть подарунок по її центру лицьовою стороною вниз. Переконайтеся, що папери досить, щоб обгорнути подарунок.

Крок 4. Обріжте зайвий папір з боків. Це зручно робити за допомогою канцелярського ножа і лінійки. У Вас повинно залишитися таку кількість, щоб покрити близько 2/3 збоку коробки.

! Якщо Ви не впевнені в правильності своїх вимірів, краще залишити пару запасних сантиметрів, ніж обрізати зайве.

Крок 5. Коли з цим покінчено і подарунок розміщений по центру, оберніть папір навколо коробки так, щоб її кінці зустрілися на тильній стороні, і закріпіть їх скотчем.


Крок 6. Тепер нам потрібно закрити кінці. Загніть лівий і правий край паперу, притискаючи їх до коробки. Закрийте їх утворилися зверху клапанами.

Крок 7. Повторіть процедуру для другої сторони коробки.

Крок 8. Помістіть коробку лицьовою стороною нагору. Пройдіться зімкнутими вказівним і великим пальцями по краях, притискаючи папір до коробки і утворюючи гострі грані.

Крок 9. Прикладіть до лицьової сторони коробки стрічку, розташувавши її вздовж і по центру.

Крок 10. Переверніть подарунок і обгорніть стрічку навколо нього, поки кінці стрічки не зустрінуться по центру. Перехрестіть їх між собою і направте стрічку в сторони.

Крок 11. Простягніть стрічку через бічні сторони коробки, поки її кінці знову не зустрінуться по центру, в цей раз на лицьовій стороні.

Крок 12. Зауважте кінці стрічки в вузол або бант. Можна прикріпити заздалегідь виготовлений бант або сформувати його з цієї ж стрічки.

Як бачите, своїми руками створити акуратну і красиву упаковку для подарунка досить легко. Головне - робити це з любов'ю. Ну і звичайно ж, слідувати інструкції!

Читайте надихаючий блог ZIZ і Ви дізнаєтеся ще більше про ідеї подарунків, способах їх упаковування, свята, традиції та етикет. Вдалої творчості!

Супутні товари

Закрити