Закрити
Немає облікового запису - зареєструйтесь
Забули пароль?
Закрити

Закрити
Кошик0
Пошук
Кабінет0

Що оригінального подарувати на весілля?

1541 0 07.10.2021

Весілля - особливий день в житті молодої і закоханої пари. Він запам'ятовується безліччю приємних моментів, щасливих посмішок і щирих привітань, а ще - незвичайними та оригінальними подарунками. ZIZ приготував особливу ідею, як зробити так, щоб про Ваш подарунок згадували довгі роки після весільного свята.

Раніше ми вже писали про те, що можна вручити на весілля і як підібрати ідеальний подарунок на це світле свято. Віддати перевагу практичним, і корисним презентів або вразити уяву молодят креативним сюрпризом - справа смаку і гаманця. Проте незалежно від вибору, кожному гостю хочеться, щоб його подарунок справив враження на присутніх і викликав захоплені відгуки молодих.

Це досягається різними шляхами - підібравши нестандартний і несподіваний презент, оригінально вручивши грошовий подарунок або ж ... подарувавши вічний букет!

Які квіти подарувати на весілля?

Урочисті привітання і побажання сімейного щастя зазвичай супроводжуються врученням квіткових композицій різної складності. Дійсно, важко собі уявити свято з'єднання люблячих сердець без оберемків пахучих букетів.

Традиційно, серед інших кольорів переважають троянди - визнаний символ любові і невгамовної пристрасті. На жаль, їх краса не вічна. Велика частина подарованих квітів в'яне протягом перших кількох днів подружнього життя, а найменш стійкі суцвіття схиляють голови вже до кінця весільного банкету.

Ми пропонуємо Вам подарувати шлюб квіти, які не тільки зможуть подолати місячний кордон сімейного життя, але і відсвяткують разом з ними перші весільні річниці. Думаєте, такого не буває? На щастя, Ви помиляєтеся!


Досягнення сучасної науки дозволили створити троянди, які не в'януть до 5 років. Це чудо, результат єднання природи і інноваційних технологій, здатне витримати немислиме раніше випробування часом і стане чудовим подарунком на весілля. Уявіть собі здивування і захоплення присутніх, коли Ви вручите молодятам унікальний букет як символ їх вічної любові!

Крім того, унікальна природа цих квітів дозволяє вибрати троянду воістину надзвичайного і ексклюзивного кольору, наприклад, синю або чорну. Якщо весілля, на яку Ви запрошені, оформлена в єдиному колірному рішенні, підберіть букет в тон. Наречена і наречений, безсумнівно, оцінять такий вчинок.

Вручення унікального букета або єдиною троянди варто супроводити особливими побажаннями, наприклад, такими:

Ваша любов унікальна і прекрасна, як ця квітка. Вона - живе свідчення міцності і довговічності почуттів. Нехай не в'яне вона довгі роки, як і ця чудова троянда!

Такий оригінальний презент, без сумнівів, стане незабутнім вчинком на весіллі Ваших друзів і буде оцінений ними достойно. Це подарунок, який з часом стає лише цінніше, подібно до відносин двох люблячих людей. Або презентуйте портативну колонку з вашим зображенням або зображенням квітів, як символ вічної любові.

Супутні товари

Блендер ZIZ портативний
В закладки
+
Закрити