Закрити
Немає облікового запису - зареєструйтесь
Забули пароль?
Закрити

Закрити
Кошик0
Пошук
Кабінет0

Подарунок хлопцю на річницю

1777 0 19.10.2021

Річниця відносин - важливе свято для закоханих, одна з найромантичніших спільних дат. Навіть  День святого Валентина не може зрівнятися в зворушливості з черговою річницею, адже вона - приватне свято пари, що святкує щирість своїх почуттів. Звичайно ж, в цей особливий день хочеться порадувати коханого не тільки теплими словами, а й приємним сюрпризом, а значить, доводиться шукати відповідь на одвічне питання: що йому подарувати?

Вибір подарунка на річницю - справа дійсно непроста. Якщо на день народження або Новий рік презенти легко підшукати, виходячи з інтересів і захоплень молодої людини, то святкування річниці передбачає дар дещо іншого характеру - більш символічний і романтичний. Крім того, такий подарунок повинен стати втіленням спільності ваших прагнень і почуттів.

Як правило, дівчата надзвичайно скрупульозно підходять до питання вибору, намагаючись вразити коханого широтою фантазії. Більш того, багато хто також заздалегідь планують романтичні заходи на день Х (або ж віддаються мріям про незабутній вечір, надавши чоловікові можливість самому організувати дозвілля пари в цей особливий день).

Хоч таке завзяття легко зрозуміти, ZIZ радить не очікувати занадто багато від цієї пам'ятної дати. Досвід показує, що чоловіки надають набагато менше значення річницям і, отже, подарункам до цієї урочистої нагоди. Саме тому, а не від душевної дріб'язковості, чоловіча стать швидше віддасть перевагу символічним і скромним, а не помпезним і дорогим презентам. Щоб не поставити хлопця в незручне становище і не залишитися розчарованою, ми рекомендуємо дівчатам робити так само.

Але що ж все таки вибрати?

Хлопці розв'язують проблему легко, адже в їхньому розпорядженні - універсальні романтичні подарунки для милих дам. Дюжина червоних троянд і іграшковий ведмідь зазвичай задовольняють навіть найвимогливіших панянок. Звичайно, далеко не кожна є фанаткою виробів з плюшу, але широта жіночого серця не знає меж - банальні атрибути цукерково-букетного періоду тлумачаться як справжній прояв любові і приймаються з вдячністю. Але як же бути прекрасній статі? Адже хлопцеві не подаруєш плюшеве серце і коробку цукерок?

Ну що ж, доведеться проявити трохи фантазії! Скористайтеся порадами від нас і зробіть вашу річницю незабутньою.


Один з найпопулярніших подарунків на річницю - історія любові, зображена в фотографіях. Можливо, такий презент кілька банальний, проте, він як не можна краще відповідає моменту, і гарантовано зворушить Вашого коханого. Крім того, існує безліч варіацій виконання такого подарунка: можна піднести рамку з вашим кращим спільним фото (звичайну або електронну), фото колаж, пазл з вашим зображенням, нанести фото на чашку, подушку або інші предмети побуту, які будуть щодня радувати Вашу половинку. Дорожчий, але і поза сумнівом, більш ефектний подарунок - спільний портрет, виконаний художником по фото. Цей шедевр справить незабутнє враження і стане значущим символом ваших відносин.

Якщо Ваша пара вважає за краще активне проведення часу, вибирайте подарунки-враження! Тенденція дарувати емоції і яскраві події близьким людям сьогодні стрімко набирає обертів. Цьому є вагома причина: подарункові сертифікати на той чи інший захід дозволяють створювати неоціненний дар - нові щасливі спогади з дорогими серцю людьми. Подаруйте хлопцеві на річницю можливість перевірити себе на стійкість, розслабитися після складного дня або виконати дитячу мрію, а головне - розділити ці враження зі своєю коханою. Просто виберіть одну зі списку послуг, що надаються численними компаніями, або організуйте незвичайний захід самостійно. Виходячи з переваг улюбленого і Ваших власних, підготуйте сюрприз у вигляді подвійного стрибка з парашутом, романтичної прогулянки на конях, кулінарного майстер-класу або масажу на двох. Кому, як не Вам, знати, що звеселить Вашого чоловіка?

Безпрограшним і традиційним варіантом презенту на річницю залишаються еротичні подарунки. Особливо вони будуть актуальні в чуттєвої і зрілої пари, де обидва партнери відносяться до сексуальної складової відносин з особливим трепетом. Якщо Ваш улюблений відкритий до експериментів, порадуйте його завзятим сюрпризом з секс-шопу. Для більш стриманих і консервативних юнаків приємним подарунком стане романтична вечеря чи  масаж.


Ви з хлопцем вже не перший рік разом і хочете подарувати щось особливе, значуще тільки для Вас двох? Задумайтесь про ті моменти, коли ви віддавалися мріям про майбутнє і будували натхненні плани. Про що саме ви марили? Які цілі хочете досягти разом? Відповівши на ці питання, Ви легко зможете знайти зворушливий і дійсно особливий подарунок для коханої. Ви плануєте об'їздити весь світ? Піднесіть йому глобус або оригінальну скретч-карту світу, на якій ви зможете відзначати свої поїздки! Мрієте про власний будинок? Подаруйте коханому іграшкову модель або будинок з лего! Хлопець мріє про автомобіль відомої марки? Радіокерована мінікопія стане наочним стимулом на шляху до мрії! Такі речі надзвичайно особисті і демонструють ступінь Вашої близькості, а значить, ідеально підходять як подарунок на річницю відносин. Крім того, навіть найдешевший подарунок стане неоціненним, якщо він наповнений таємним сенсом (наприклад, листівка із зображенням його міста мрії і словами любові, змусить зворушитися навіть самого стриманого молодика).

Ваш улюблений оцінить тільки практичний і корисний подарунок? В такому випадку, даруйте якісні та стильні аксесуари на кожен день: портмоне, стильний ремінь, діловий щоденник, повербанк з вашим спільним фото, браслет, чохол для телефону, портативну колонку і т.д. Ці речі не тільки знайдуть застосування, але і стануть приємним нагадуванням про Вас і Вашу любов.

Немає грошей на подарунок? Не впадай у відчай! Навіть при повній відсутності фінансів, можна подарувати партнеру море позитивних емоцій: напишіть йому щирий лист про свої почуття, згадуючи приємні моменти і подолані за цей час труднощі, змонтуйте фільм із загальних фотографій на його ноутбуці. Приємні дрібниці і витрачені зусилля часто цінуються набагато більше самих вишуканих подарунків.


Бажаємо всім приємних річниць і вічної любові! Цінуйте своїх близьких і будьте гідні їх вірності!

Супутні товари

Закрити