Закрити
Немає облікового запису - зареєструйтесь
Забули пароль?
Закрити

Закрити
Кошик0
Пошук
Кабінет0

Подарунки до Дня бухгалтера

2406 0 25.10.2021

Бухгалтер - професія першорядної важливості в світі капіталізму і ринкових відносин. Як і будь-який інший фахівець, який має справу з грошима, бухгалтер повинен володіти величезною відповідальністю, старанністю, уважністю і сумлінністю. Такі якості, безумовно, заслуговують на визнання і схвалення, а самі бухгалтера - власного професійного свята, що отримав назву День бухгалтера.

Коли День бухгалтера святкують в Україні?

Це свято в нашій країні відзначають 16 червня. Вибір дати свята не випадковий, саме в цей день в 1999 році в Україні був прийнятий закон «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність». Проте, офіційна історія свята почалася тільки в 2004 році, після його установи Указом Президента України. До цього протягом 5 років федерація аудиторів і бухгалтерів України відзначала власний професійне свято неофіційно. Багато в чому саме їх ініціатива послужила приводом до його установі на державному рівні.

Сьогодні престижність і необхідність даної професії лише зростає. Сучасний бухгалтер - це людина з вищою освітою, що володіє знаннями в економіці, правових і законодавчих аспектах фінансового регулювання. З розвитком інформаційних технологій все більш актуальним для бухгалтерів стає володіння комп'ютерними програмами та вивчення їх можливостей. Поряд з розвитком особистісних якостей, таких як скрупульозність, уважність до дрібниць, логічне мислення, фахівець в бухгалтерському обліку повинен стежити за змінами у вітчизняному законодавстві і світових стандартах фінансової звітності.


Оскільки будь-яке підприємство, орієнтоване на отримання прибутку, потребує адекватного обліку грошових коштів, професія бухгалтера буде актуальна ще тривалий час. Очевидно, що бухоблік являє собою не просто фіксацію грошового обороту, але також є підставою для багатьох управлінських рішень. Саме тому його вірогідність так важлива і визначена на законодавчому рівні.

Головне завдання бухгалтера - надавати повну об'єктивну, неупереджену і об'єктивну інформацію про рух грошових коштів підприємства. Чи варто говорити, що така робота покладає на людину величезну відповідальність? Не кожен зможе стати хорошим бухгалтером, адже ця професія специфічна і вимоглива. Тим же, хто знайшов себе в цій діяльності - наші вітання з нагоди професійного свята!

У офіційне свято представників цієї професії, День бухгалтера, ми бажаємо всім бухгалтерам залишатися професіоналами своєї справи! Кар'єрних досягнень і особистих успіхів, визнання на роботі і в сім'ї, добробуту, достатку і процвітання бажає Вам надихаючий блог ZIZ!

Супутні товари

Закрити