Закрити
Немає облікового запису - зареєструйтесь
Забули пароль?
Закрити

Закрити
Кошик0
Пошук
Кабінет0

Як упакувати подарунок? Методи упаковки подарунка.

720 0 31.05.2021

Традиція дарувати подарунки на знак дружби, вдячності або важливості події з'явилася багато століть назад, проте, і сьогодні подарунок залишається найпоширенішим способом привітати коханих, друзів і колег з урочистою датою. Життя приготувала нам багато приводів для радості і святкового настрою, яким ми охоче ділимося з близькими, адже немає нічого приємнішого, ніж піднести презент коханій людині і побачити його щире захоплення, чи не так?


На жаль, фінансові можливості не завжди відповідають нашим бажанням і часто сильно обмежують нас у виборі подарунка. Чи варто відмовлятися від бажання вразити близьких неймовірним і дивовижному презентом? Творці блога Gift Inspiration впевнені, що немає.


Навіть якщо Ви не маєте великою сумою грошей і подарунковий бюджет досить скромний, у Вас все ще є можливість вразити уяву винуватця торжества. Яким би не був сам подарунок, вишукана подарункова упаковка здатна прикувати увагу всіх учасників вечірки до Вашого презенту.


Як упакувати подарунок красиво і оригінально? ZiZ пропонує Вашій увазі ідей для оригінального оформлення подарунка.


Чи не можете підібрати слова, щоб висловити свої почуття? Нехай Ваш подарунок говорить за Вас!

Використовуйте звичайний папір для друку (або папір з високою щільністю) і кольоровий принтер для того, щоб створити унікальний обгортковий матеріал. Різноманітні шрифти, які легко створити в найпростішій офісній програмі, наприклад Word, яскраві кольори і, головне, - щирі побажання зроблять Ваш подарунок особливим! Такий варіант упаковки ідеальний, якщо Ви обмежені в часі або хочете піднести подарунок-вибачення або подяку.


Подаруйте шматочки природи!

Природні об'єкти та матеріали, безумовно, дуже приємні як на дотик, так і з естетичної точки зору. Додайте до стандартної обгорткового паперу і стрічці шматочок корала або морського їжака, екзотичну раковину, деталь з дерева. Такий незвичайний акцент буде гідно оцінений і продемонструє Ваш бездоганний смак.


Вирізай і прикрашай!

Старі непідписані листівки, непотрібні книжки або альбоми з красивими картинками, журнали з квітковими іллюстраціямі- все це може стати в нагоді, якщо Ви хочете креативно упакувати подарунок. Виріжте сподобалися Вам елементи і акуратно приклейте їх до однотонної коробці або яскравого паперового пакету. Бажано використовувати листівки або інші предмети з картону, оскільки щільність паперу має досить велике значення. Проявіть фантазію - створюйте незвичайні аплікації, і Ваш подарунок не залишиться непоміченим.


Все геніальне просто.

Щоб красиво упакувати подарунок і справити враження на того, кому він призначений, немає ніякої необхідності в покупці дорогої обгорткового паперу, яскравих стрічок і громіздких аксесуарів. Даний варіант упаковки гранично простий і не вимагає грошових вкладень. Загорніть подарунок в простий білий папір і використовуйте замість традиційного банта ... італійську пасту в формі «бантика»! Її легко знайти в гастрономічному відділі багатьох магазинів під назвою bow-tie pasta або. Прив'яжіть її на тонку стрічку і унікальна подарункова упаковка готова!


  подаруй термокружку


Мислите нестандартно!

Вишукана обгортковий папір фабричного виробництва, безумовно, виглядає красиво і презентабельно. Проте, як би не старалися дизайнери створити щось особливе, вона часто не може претендувати на оригінальність. Завдяки обсягами ринка і значному тиражу, подібна упаковка буде ще у тисячі подарунків, можливо, один з них навіть виявиться на тій же вечірці, що і Ваш презент. Щоб уникнути такого неприємного конфузу радить відмовитися від святкової паперу і звернути свій погляд до більш приземленого матеріалу - газетам, коміксами, сторінок старих книг і інших творів друку. Варто, однак, бути обережним і підходити вимогливо до вибору упаковки для Вашого подарунка, щоб остаточний варіант не виглядав як спроба заощадити на подарунку.




Два в одному.

При виготовленні цієї оригінальної упаковки Вам не обійтися без нехитрого технічного пристрою, який легко можна знайти в будь-якому будинку, на крайній випадок - в найближчому магазині канцелярських товарів. Йдеться про Діркопробивачі. З його допомогою Ви легко зможете створити оригінальну стрічку для перев'язки подарункової коробки. Закріпіть скотчем вийшло творіння, а «відходи виробництва» використовуйте як конфетті для наповнення коробки.




ideas!

Якщо з пакувальним матеріалом і часом для його пошуку не склалося, завжди можна пристосувати те, що є під рукою! У нашому випадку Вам допоможе ... сміттєвий пакет. Ні, викидати подарунок, звичайно ж, ми не будемо, а будемо створювати оригінальну упаковку для нього. Покладіть коробку з презентом у кілька різнокольорових пакетів, зв'яжіть ручки і обріжте верх - готово!

Форма має значення


Більшість подарункових коробок масового виробництва мають квадратну або прямокутну форму. Щоб створити незабутнє перше враження про Ваш подарунок, використовуйте упаковки нестандартного вигляду, наприклад, круглі. Такі контейнери напевно знайдуться у Вас вдома, це можуть бути упаковки з-під печива, чаю або солодощів. Обклейте їх по периметру кольоровим папером або обтягніть тканиною і сміливо вирушайте на торжество - такий подарунок викличе захват! Ідеально подібне вмістилище підійде для цукерок, вантажних м'яких іграшок, предметів одягу, незвичайної біжутерії.




Квіткова ніжність


Живі квіти - звичайний супутник подарунків, якщо мова йде про привітання жінки чи дівчини. Їх витончена краса покликана підкреслити грацію і чарівність прекрасної статі, крім того - яка дівчина не любить квіти? радить не нехтувати сформованою традицією, однак рекомендує проявити трохи фантазії. Жива квітка, приєднаний до подарунковій коробці за допомогою скотча, в поєднанні з шовковою стрічкою додасть Вашому презенту особливу чарівність. Якщо ж Ви доповніть цей незвичайний ансамбль букетом в тон - успіх забезпечений!


 годинник з квітами


Що день прийдешній нам готує ...


Цей варіант упаковки ідеальний, якщо подарунок повинен підкреслити значимість певної дати, будь-то річниця весілля, день народження або випускний. Роздрукуйте сторінку поточного календаря, зменшивши або збільшивши його відповідно до розмірів подарунка, і використовуйте її в якості обгорткового паперу. Обведіть пам'ятний день червоним фломастером - вуаля! Тепер Ваш особистий свято відзначений в календарі!




Команда сподівається, що ці прості і цікаві ідеї підкажуть Вам, як упакувати подарунок красиво і оригінально, без зайвих зусиль і фінансових витрат. Приємного творчості!

Супутні товари

Пляшка для води ZIZ Кіт
В закладки
+
Повербанк ZIZ Авокіт 5000 мАч
В закладки
+
Гаманець ZIZ Домінація кота
В закладки
+
Закрити