Закрити
Немає облікового запису - зареєструйтесь
Забули пароль?
Закрити

Закрити
Кошик0
Пошук
Кабінет0

Що подарувати подрузі?

1463 0 15.07.2021

Жіноча дружба - поняття специфічне. Деякі представниці прекрасної статі вважають його міфічним, ті ж, кому пощастило мати вірну, перевірену життєвими випробуваннями подругу, точно знають - немає нічого прекраснішого і твердіше цієї дружби. Саме тому напередодні дня народження своєї улюбленої подруги, вони задаються питанням: Що ж подарувати і як її порадувати?

Близькі подруги завжди досконально знають захоплення, інтереси, пристрасті й мрії один одного. Проте, напередодні свята всі ці знання мають тенденцію безслідно зникати - як правило, про майбутній день народження згадується незадовго до дня X, а повсякденні клопоти та недолік часу несприятливо впливають на нашу фантазію. Крім того, за довгі роки дружби основний арсенал «жіночих» подарунків уже не раз знайшов своє застосування, і з кожним новим днем ​​народження вибрати презент стає все важче.

Склали перелік самих доречних і оригінальних подарунків на день народження подруги в залежності від її характеру і захоплень.


Вибираємо подарунок: практичний або символічний?


При виборі презенту подружці, в першу чергу, варто враховувати її життєві принципи і переконання. Якщо Ваша подруга презирливо хмикає під час перегляду «Хатіко» і шукає кіноляпи у фінальній сцені «Титаніка», не варто сподіватися, що її зачепить романтичний подарунок на зразок особистої зірки або милою статуетки. У таких випадках яскраво виявленого скептицизму очевидно, що потрібно віддати перевагу практичним подарункам.

З іншого боку, на романтичну і мрійливу панночку набагато більше враження справить томик віршів, ніж ультрасучасний кухонний комбайн. Як розпізнати таку особу? Вона традиційно тягне Вас на сеанси мелодрам і любовних фільмів, любить м'які іграшки, веде довгі розмови про ідеальну любов і нерідко страждає від своєї зайвої наївності і довірливості.

Не варто забувати і про професійну діяльність подруги: то, що стане ідеальним подарунком для домогосподарки, навряд чи знайде застосування в житті активної бізнес-леді.


Якою б не була Ваша подруга, відштовхуйтесь від того, що цікаво саме їй, а не Вам. Якщо Ви ніколи не помічали в її характері схильності до раціоналізації побуту і прагматичності, варто віддати перевагу речам, які здатні зворушити і викликати приємні спогади (навіть якщо Вам це може здатися марною тратою грошей). З іншого боку, як би не хотілося Вам піднести щось символічне і значуще, людина практична і діяльна навряд чи оцінить такий презент.

Скажи мені, хто твій друг, і я скажу ... що подарувати!

Після того, як Ви прояснили для себе ключові риси характеру подруги та визначилися з типом подарунка, прийшов час підібрати конкретні презенти.

Практичні подарунки повинні відповідати стилю життя дівчини або жінки, якій вони призначаються. Для подруги-домогосподарки, яка любить піклуватися про сімейний затишок і не схильна до частих виходів у світ, ідеальним подарунком стануть побутова техніка або предмети інтер'єру.

Раціональній подрузі підійдуть речі повсякденного застосування, які зроблять її перебування на кухні набагато приємніше і допоможуть радувати родину новими смаколиками, наприклад кухонний комбайн, тостер, блендер, мультиварка, хлібопічка.

Якщо Ваша подруга - домогосподарка мимоволі (знаходиться в декретній відпустці, тривалому пошуку роботи) не варто дарувати їй подібну техніку. Вона викличе приємні емоції тільки в тому випадку, якщо дівчина щиро захоплена веденням побуту і підтриманням затишку в домі.


Беріть до уваги смакові переваги Вашої подруги і її спосіб життя. Ті, хто дотримується здорового харчування буде в захваті від нової пароварки, любителька кави оцінить стильну і сучасну кава-машину, завзята кухарка знайде застосування електрогрилях. Якщо Ваша близька подруга поки не обтяжена сімейними тенетами і дітьми, але походам по кафе воліє домашні посиденьки, подаруйте їй набір для приготування фондю або шейкер для запалювальних коктейлів в душевної дівочої компанії! Такий подарунок стане приємним атрибутом Ваших зустрічей і принесе багато позитивних емоцій.

Ділова леді буде вдячна за дорогу фірмову ручку, шкіряний органайзер або блокнот для записів, показний чохол для мобільного, візитниці, інтернет-планшет або річну підписку на авторитетне професійне видання.

Ваша подруга водить машину? Подбайте про її комфорті, подарувавши різні хитрощі для безпечної їзди: парктроник, відеореєстратор, GPS-навігатор, камеру заднього виду. Жінки-водії зрадіють також автомагнітоли, органайзерам і боксів для салону, симпатичним чохлам на сидіння і кермо.

Якщо у Вашої улюбленої подруги є хобі, вважайте, що Вам пощастило! Сміливо даруєте речі, які допоможуть їй розвиватися в цій сфері діяльності і зроблять заняття улюбленою справою ще приємніше.

Подруга захоплюється спортом і стежить за своєю фігурою? Якщо вона бігає вранці, подаруйте пульсометр, крокомір або секундомір, спеціальну спортивну пляшку, кріплення на руку для телефону або мр3-плеєра, ремінь для різних гаджетів, козирок від сонця, пов'язку для волосся або інші аксесуари для бігу. Захоплена йогою? Килимок для занять або книга про східних духовних практиках - прекрасні варіанти подарунка. Для любительок фітнесу підійдуть портативний вимірювач жиру, гантелі, ваги або абонемент у фітнес-клуб. Головне, щоб ваші відносини не давали приводу розглянути прихований сенс в таких подарунках.

Універсальні подарунки для жінок також залишаються актуальними. Біжутерія та коштовності, різні аксесуари, парфуми, косметика, наручний годинник - все це припаде до смаку модницям. Проте, купувати предмети одягу або прикраси варто, тільки якщо у Вас ідентичний смак і Вам вже не раз доводилося змагатися за речі в магазині. В іншому випадку завжди залишається ризик не вгадати з покупкою. Подарункові карти та сертифікати - ідеальний вихід в такій ситуації. Подаруйте улюбленій подружці сертифікат на покупки в магазині білизни або косметики - зайвими вони ніколи не бувають.


Подаруйте подрузі на день народження емоції!


Якщо Ви впевнені, що Ваша подруга вважає за краще красиві жести і символічні подарунки, сміливо викресліть зі списку ідей все прагматичні і «корисні» презенти. Піднесіть їй можливість пережити яскраві враження або зануритися в приємні спогади.


Прекрасним подарунком стане сеанс масажу, похід в салон краси або СПА, дельфінарій, аквапарк, спільне катання на конях / квадроциклах або відвідування майстер-класу. Ви можете скористатися допомогою численних інтернет-магазинів, які пропонують подібні послуги або організувати все самостійно. Подбайте про те, щоб такий подарунок не став тягарем - підберіть зручне для подруги час, продумайте альтернативні сценарії, подбайте про комфорт і безпеку Вашої розваги і, головне, складіть їй компанію!

Перелік заходів, в які можна залучити вашу «другу половинку», залежить тільки від Вашої фантазії. Gift Inspiration пропонує продовжити його самостійно: катання на роликах, велосипедах, скейтах, ковзанах, лижах, сноубордах, водному мотоциклі, байдарках, картингу, конях, катамарані, параплані, вертольоті, повітряній кулі; зорбінг, дайвінг, сноркелінг, пенйтбол, страйкбол, флоатинг, скелелазіння, стрибки з парашутом і на батуті; уроки малювання, співу, ліплення, гри на музичних інструментах, водіння, кулінарії, іноземних мов, декупажу, жонглювання; концерт, опера, оперета, п'єса, цирк, кіно; сеанси масажу, педикюру, манікюру; походи і турпоїздки.

Ми впевнені, що активне (або не дуже) спільне проведення часу стане для Вашої подруги чудовим подарунком на її день народження і запам'ятається на довгі роки. Якщо ж Ви хочете піднести значущий і зворушливий, але «цінний» подарунок, виготовте фотоколаж або настінний календар з вашими найкращими фото. Ще один спосіб доставити невимовне задоволення винуватиці свята - замовте її портрет художнику. Багатство варіантів, яке надає ера Інтернету, дозволить вибрати будь-який стиль виконання - від реалізму до поп-арту. Таким чином, Ви навіть зможете вдало вписати подарунок в інтер'єр будинку своєї подруги.

Крім того, хорошим символічним презентом можуть стати предмети ручної роботи - різноманітні шкатулки, картини, аромалампи, свічки, подарункове мило та інші милі дрібнички. Подруга романтична і цінує символічні подарунки, але хендмейд-дрібнички здаються побитим варіантом? Подаруйте їй телескоп!

Це лише деякі ідеї на тему подарунка для близької подруги. Сподіваємося, що вони допоможуть Вам підібрати ідеальний подарунок на день народження для коханої подружки, який стане символом Вашої міцної дружби. Вдалих покупок!

Супутні товари

Годинник ZIZ Астра
В закладки
+
Термокружка ZIZ Авокіт
В закладки
+
Гаманець ZIZ Авокадо
В закладки
+
Закрити